Cum Luptam cu Fatalul 5 Galben in 2024?

Cum Luptam cu Fatalul 5 Galben in 2024?

Steaua Cinci Galben sau "Fatalul 5 Gablen" este cunoscuta si sub numele de Wu Wang in chineza. In cercurile de feng shui, aceasta este considerata o afectiune foarte nociva care poate cauza daune extreme unei familii sau companii lovite direct de aceasta. Steaua Cinci este o afectiune a elementului PAMANT, care poate aduce boli grave, pierderi financiare si multiple obstacole in calea succesului. De asemenea, provoaca ostilitate si conflicte de tot felul.

Steaua Cinci este, in principal, o Stea Zburatoare Anuala #5, dar se manifesta si sub forma Stelelor Zburatoare Lunare. Atunci cand Steaua #5 a anului, lunii, zilei si orei se aliniază, acesta este momentul in care un sector devine atat de ghinionist incat pot avea loc evenimente cu adevarat catastrofale. Pentru a te proteja impotriva acestui scenariu, este intotdeauna prudent sa ai Pagoda Zeitei Umbrela Alba in locul Stelei Anuale Cinci Galbene.

Pe masura ce ne indreptam spre Perioada 9 la 4 februarie 2024, Steaua Cinci Galbene devine mai ghinionista. Devine din ce în ce mai important sa plasezi un remediu puternic impotriva acestei afectiuni. In 2024, Steaua Cinci Galbene zboara catre Vest - unde se afla Cocosul. Aseaza Pagoda Zeitei Umbrela Alba in Vest. Aceasta pagoda prezinta mantra Zeitei Umbrela Alba pe baza sa, insotita de cuplul chinezesc "Aducand pace si protectie impotriva raului". Zeita Umbrela Alba este o divinitate care isi manifesta puterea cu miile sale de capete, brate si picioare; se crede ca doar vizionarea mantrei sale protejeaza impotriva bolilor, dezastrelor si prejudiciilor spirituale.

Intre timp, trebuie sa tineti cont ca locatia anuala si lunara a Stelei Cinci Galbene se schimba in fiecare an si respectiv in fiecare luna, iar oriunde ar fi amplasata, trebuie sa evitati sa faceti urmatoarele:

  • Deranjarea acelei parti a terenului sau casei in orice fel, fie cu zgomote excesive, lumini stralucitoare sau activitate intensa.
  • Renovarea acelei parti a casei. Acest lucru implica batai si sapaturi, ceea ce cu siguranta nu este recomandat! Daca aveti nevoie sa faceti renovari la parti ale casei care au Steaua Cinci Galbene, asigurati-va ca nu INCEPETI sau TERMINATI renovarea in aceasta zona.
  • Oriunde apare Steaua Cinci , incercati sa tineti lumina redusa. Acest lucru se datoreaza faptului ca energia de Foc emanata de lumini stralucitoare intareste energia de Pamant a Stelei Cinci Galbene.

Atunci cand Wu Wang ocupa sectorul casei unde este usa principala, devine periculos, indiferent in ce sector al busolei se afla. Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca fiecare act de deschidere si inchidere a usii, sau orice fel de activitate in locul lui Wu Wang, va activa vibratiile sale negative, provocand astfel ghinion. Daca ocupa dormitorul, este activata de prezenta dumneavoastra, asa ca daca puteti, este o idee buna sa dormiti intr-un alt dormitor. In caz contrar, veti avea nevoie cu adevarat de remediu impotriva Stelei Cinci Galbene.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu